Pachet interactiv TipToi Ravensburger O Calatorie Palpitanta in Jurul Lumii

Ravensburger
320,00 Lei
Pachet interactiv pentru invatarea limbii germare TipToi Ravensburger O Calatorie Palpianta in Jurul Lumii alcatuit din stiloul interactiv TipToi cu functia de inregistrare si Cartea O Calatorie Palpianta in Jurul Lumii.
Pachetul carte și stilou CREATE conține stiloul tiptoi® cu funcție de înregistrare și cartea educativă din seria CREATE, „O călătorie palpitantă în jurul lumii“. Funcția de înregistrare a stiloului joacă un rol deosebit de important. Cartea inclusă îi poartă pe copii într-o călătorie palpitantă și educativă în jurul lumii, din care aceștia învață multe noțiuni noi, interesante si captivante.
Varsta Recomandata : 6-9 ani 
Stoc epuizat

Durata de livrare: 24-48 de ore

Cod Produs: 00805 Ai nevoie de ajutor? 0734366099
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)
Pachet interactiv TipToi Ravensburger O Calatorie Palpianta in Jurul Lumii alcatuit din stiloul interactiv TipToi cu functia de inregistrare si Cartea O Calatorie Palpitanta in Jurul Lumii ( in limba germana).
Pachetul carte și stilou CREATE conține stiloul tiptoi® cu funcție de înregistrare și cartea educativă din seria CREATE, „O călătorie palpitantă în jurul lumii“. Funcția de înregistrare a stiloului joacă un rol deosebit de important. Cartea inclusă îi poartă pe copii într-o călătorie palpitantă și educativă în jurul lumii, din care aceștia învață multe noțiuni noi, interesante si captivante.

Când Lily și Leo aud un misterios strigăt de ajutor din partea unchiului lui Leo, Henry începe o aventură interesantă. Henry a reușit să inventeze un dispozitiv de teleportare, cu care poate călători oriunde în lume în doar câteva secunde! Dar ceva n-a funcționat în mod corespunzător și acum Henry este blocat undeva în lume. Cu ajutorul dispozitivului de teleportare și al unor indicii bine ascunse, cei doi călătoresc prin întreaga lume.

Cu TipToi® CREATE copiii înregistrează singuri sunete și texte, deci le oferă o experiență interactivă. În carte există numeroase semne de înregistrare, astfel copiii își pot lăsa imaginația să zburde și să-și împrumute vocea personajelor ilustrate: vor inventa sunete, vor spune povești, vor completa poezii, vor repeta exerciții de dicție, vor completa spațiile libere din texte sau vor cânta. În acest fel, TipToi® CREATE stimulează creativitatea și abilitățile lingvistice și îi motivează pe copii să descopere, să cerceteze și să inventeze  noțiuni noi.
Datorită seriei TipToi® copiii experimentează povestea în profunzimea ei într-un mod interactiv. Peste 800 de texte, povești și sunete dau viață imaginilor. Ghicitorile și jocurile interesante și edicative vă invită să participați la rezolvarea problemelor de raționament și stimulează abilitățile de concentrare și memorare.
În acest Pachet carte și stilou, fișierul audio pentru cartea „O călătorie palpitantă în jurul lumii“ este deja preinstalat în stilou.
                                                                     
Sistemul TipToi®este unul inovativ, de creație și învățare, cu ajutorul căruia copiii descoperă lumea prin joacă și învață noțiuni noi. Gama TipToi® include cărți, jocuri, jucării educative, care abordează cele mai importante subiecte de învățare și cunoaștere pentru copiii mai mari de 3 ani. Dacă atingeți o imagine sau un text cu stiloul, pot fi auzite sunete, cuvinte sau melodii, toate acestea fiind corespunzătoare imaginii.

Fișierele audio gratuite pot fi încărcate ușor, în siguranță și într-un mod rapid, utilizând tiptoi® Manager de pe stilou.
Gama de produse TipToi® CREATE încurajează creativitatea la copiii peste 6 ani și stimulează procesul educativ prin activități interactive.
Cu cărțile, jocurile și autocolantele educative TipToi® CREATE, copiii pot utiliza funcția de înregistrare a stiloului: pot inventa sunete, pot spune povești, pot cânta, cu alte cuvinte își pot crea propria lume TipToi® doar cu puțină imaginație și dorință de interacțiune!

Ce veti gasi in pachet : 1 stilou tiptoi® cu funcție de înregistrare, 1 cablu de conectare, cartea educativă „O călătorie palpitantă în jurul lumii“

EAN: 4005556008056

Atenție! Produsul nu este adecvat pentru copiii sub 36 de luni. Există pericol de sufocare din cauza pieselor mici, care pot fi înghițite.

Avantajele sistemului TipToi®
Sistem clar structurat alcătuit din cărți, jocuri și jucării educative, care se adaptează vârstei și ritmului de învățare al copiilor
Calitatea unică a conținutului de învățare și profunzimea experiențelor de joacă prin diferite niveluri de experiențe
Control inteligent al jocului și îndrumare interactivă a copiilor prin conținutul de învățare bazat pe întrebări, sarcini interesante și feedback
Mulțumită sistemului tiptoi® CREATE este stimulată creativitatea, competențele lingvistice și încrederea în sine
TipToi® Manager - Descărcați acum gratuit softul pentru toate cartile din colectie .

TipToi®Manager este un program gratuit pentru Mac sau PC, cu ajutorul căruia puteți descărca cu ușurință și într-un mod confortabil fișierele audio pentru produsele dumneavoastră TipToi, pe care le puteți actualiza și sincroniza cu stiloul.
Inclusiv stiloul TipToi din „Ediția WLAN“ poate fi conectat la computer cu cablul de conectare și gestionat cu sistemul tiptoi Manager.

TipToi® Manager – Cel mai simplu mod de a descărca fișiere audio .
Funcționare facilă – Găsiți rapid și cu ușurință toate fișierele audio pe care le căutați - tiptoi® Manager facilitează descărcarea și vă scutește de celelalte sarcini (de exemplu, verificarea actualizării).
Ultima versiune – Fișierele audio sau softul integral (sistemul de operare a stiloului) sunt actualizate ocazional. tiptoi® Manager vă informează și vă ajută să aveți întotdeauna cea mai nouă versiune.
Instalare deosebit de simplă – Instalarea programului TipToi® Manager pe un Windows PC sau un Apple Mac se face într-un mod rapid și simplu. Odată instalat, întregul proces este deosebit de ușor de utilizat.
Stilouul TipToi® nu trebuie să fie conectat la computer în timpul descărcării!
TipToi® Manager: pas cu pas
Pasul 1:  Descărcați fișierul de instalare pentru tiptoi® Manager de pe această pagină și instalați software-ul pe PC sau Mac.
Pasul 2: Pentru a încărca un fișier audio în TipToi® Manager pe stiloul dumneavoastră, aveți nevoie de următoarele elemente: PC/Mac, cablu USB, stilou tiptoi®.
Pasul 3: Dacă stiloul TipToi® activat este conectat la computer, acestava fi recunoscut automat de software.
Pasul 4: Introduceți titlul produsului tiptoi® în bara de căutare și confirmați căutarea.
Pasul 5: Faceți clic pe Download de la produsul dumneavoastră tiptoi®.
Pasul 6: Descărcarea pornește automat și fișierul este instalat pe stiloul dumneavoastră tiptoi®.
Pasul 7: După finalizarea descărcării, deconectați stiloul tiptoi® de la computer.
Pasul 8: Acum atingeți semnul de pornire de pe produsul dumneavoastră tiptoi®.
Specificații cu privire la sistem
Computerul dumneavoastră trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:
PC sau Mac cu un procesor compatibil cu Intel x86

Windows (Windows 7 sau mai nou) sau Mac OS X (de la 10.9)
Cablu conexiune USB
Conexiune la Internet (se recomandă DSL)
Rezoluția ecranului de cel puțin 1000x600 pixeli
Cel puțin 1 GB de spațiu liber pe hard disk
Cel puțin 2 GB memorie RAM

Dacă mai aveți întrebări despre TipToi® Manager, puteți găsi raspunsul la sectiunea de FAQS( Întrebări frecvente)  :

Întrebări generale despre tiptoi®
Întrebări despre TipToi® Manager
Întrebări tehnice
Întrebări referitoare la jocurile și cărțile tiptoi®
Întrebări referitoare la cărțile audio și melodiile tiptoi®

Gama tiptoi® include cărți, jocuri și jucării cu cele mai importante notiuni si informatii pentru copii mai mari de 3 ani.Toate produsele tiptoi® pot fi utilizate cu noul stilou tiptoi®. Cu toate acestea, funcția de înregistrare poate fi utilizată numai cu produsele tiptoi® CREATE.
Colectia CREATE stimuleaza creativitatea, originalitatea, dezvoltarea limbajului si a vocabularului.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Sambata 09:00 - 20:00

0734366099 contact@librarieperoti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!