Pachet interactiv in limba germana TipToi Ravensburger Primele Mele Numere

Ravensburger
1 Review
320,00 Lei 290,00 Lei
Pachet interactiv TipToi Ravensburger Primele Mele Numere alcatuit din stiloul interactiv TipToi si cartea Primele mele Numere ( in limba germana).
Solutia perfecta pentru invatarea limbii germane atat pentru cei incepatori cat si pentru aprofundarea cunostintelor de catre cei avansati- un sistem inovativ si distractiv pentru cei mici .
Stoc epuizat

Durata de livrare: 24-48 de ore

Cod Produs: 00803 Ai nevoie de ajutor? 0734366099
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (1)
Solutia perfecta pentru invatarea limbii germane atat pentru cei incepatori cat si pentru aprofundarea cunostintelor de catre cei avansati- un sistem inovativ si distractiv pentru cei mici.
Câte lumânări sunt aprinse pe tortul zilei de naștere a Emmei? Cum arată cifra 8? Care sunt cifrele pare, dar cele impare? Cât costă un kilogram de banane?
Numerele, mulțimile și relațiile matematice pot fi întâlnite peste tot in viata de zi cu zi  – la grădiniță, la cumpărături, la o la o aniversare, la grădina zoologică sau la un eveniment sportiv.

Acest pachet de inceput conține stiloul TipToi® și cartea educativă "Primele mele numere“.
Cu ajutorul lui cei mici învață într-un mod interactiv și independent să recunoască cifrele , să numere de la 1 la 10 și să înțeleagă ordinea numerică crescătoare.
Ei vor învăța să efectueze operații aritmetice simple, să formeze sau să descompună mulțimi și își vor dezvolta prin joc capacitatea de înțelegere a unităților, precum greutatea sau lungimea. Pe masura ce acumuleaza informatii noi cei mici vor primi sarcini  din ce in ce mai provocatore 
Nenumăratele opțiuni de repetare și controlul direct și motivant al soluțiilor asigură succesul învățării temeinice. Sunetele amuzante, poveștile interesante și jocurile mai complicate oferă o motivație suplimentară, care implică multă distracție în timpul descoperirilor și a procesului de învățare.
Fișierul audio pentru cartea „Primele mele numere“ este deja preinstalat pe stilou în acest pachet alcătuit din carte și stilou.
Pachetul conține câteva stickere CREATE pentru a testa funcția de înregistrare.
Sistemul TipToi este unul inovativ de creație și învățare, cu ajutorul căruia copiii descoperă lumea prin joacă. Gama TipToi® include cărți, jocuri și jucării educative, care abordează cele mai importante subiecte de învățare și cunoaștere pentru copiii mai mari de 3 ani.
Dacă atingeți o imagine sau un text cu stiloul, pot fi auzite sunete, cuvinte sau melodii, toate acestea fiind corespunzătoare imaginii.

Fișierele audio gratuite pot fi încărcate ușor, în siguranță și într-un mod rapid, utilizând tiptoi® Manager de pe stilou.

Ce veti gasi in pachet :
1 stilou TipToi® cu funcție de înregistrare, 1 cablu de conectare, cartea educativă „Primele mele Numere“ " (fără funcția de înregistrare tiptoi® CREATE), sticker pentru testarea funcției de înregistrare
EAN: 4005556008032
Atenție! Produsul nu este adecvat pentru copii sub 36 de luni. Există pericol de sufocare din cauza pieselor mici, care pot fi înghițite.

Avantajele sistemului TipToi®
Sistem clar structurat alcătuit din cărți, jocuri și jucării educative, care se adaptează vârstei și ritmului de învățare al copiilor
Calitatea unică a conținutului de învățare și profunzimea experiențelor de joacă prin diferite niveluri de experiențe
Control inteligent al jocului și îndrumare interactivă a copiilor prin conținutul de învățare bazat pe întrebări, sarcini interesante și feedback
Mulțumită sistemului tiptoi® CREATE este stimulată creativitatea, competențele lingvistice și încrederea în sine
TipToi® Manager - Descărcați acum gratuit softul pentru toate cartile din colectie .

TipToi®Manager este un program gratuit pentru Mac sau PC, cu ajutorul căruia puteți descărca cu ușurință și într-un mod confortabil fișierele audio pentru produsele dumneavoastră TipToi, pe care le puteți actualiza și sincroniza cu stiloul.
Inclusiv stiloul TipToi din „Ediția WLAN“ poate fi conectat la computer cu cablul de conectare și gestionat cu sistemul tiptoi Manager.

TipToi® Manager – Cel mai simplu mod de a descărca fișiere audio .
Funcționare facilă – Găsiți rapid și cu ușurință toate fișierele audio pe care le căutați - tiptoi® Manager facilitează descărcarea și vă scutește de celelalte sarcini (de exemplu, verificarea actualizării).
Ultima versiune – Fișierele audio sau softul integral (sistemul de operare a stiloului) sunt actualizate ocazional. tiptoi® Manager vă informează și vă ajută să aveți întotdeauna cea mai nouă versiune.
Instalare deosebit de simplă – Instalarea programului TipToi® Manager pe un Windows PC sau un Apple Mac se face într-un mod rapid și simplu. Odată instalat, întregul proces este deosebit de ușor de utilizat.
Stilouul TipToi® nu trebuie să fie conectat la computer în timpul descărcării!
TipToi® Manager: pas cu pas
Pasul 1:  Descărcați fișierul de instalare pentru tiptoi® Manager de pe această pagină și instalați software-ul pe PC sau Mac.
Pasul 2: Pentru a încărca un fișier audio în TipToi® Manager pe stiloul dumneavoastră, aveți nevoie de următoarele elemente: PC/Mac, cablu USB, stilou tiptoi®.
Pasul 3: Dacă stiloul TipToi® activat este conectat la computer, acestava fi recunoscut automat de software.
Pasul 4: Introduceți titlul produsului tiptoi® în bara de căutare și confirmați căutarea.
Pasul 5: Faceți clic pe Download de la produsul dumneavoastră tiptoi®.
Pasul 6: Descărcarea pornește automat și fișierul este instalat pe stiloul dumneavoastră tiptoi®.
Pasul 7: După finalizarea descărcării, deconectați stiloul tiptoi® de la computer.
Pasul 8: Acum atingeți semnul de pornire de pe produsul dumneavoastră tiptoi®.
Specificații cu privire la sistem
Computerul dumneavoastră trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:
PC sau Mac cu un procesor compatibil cu Intel x86

Windows (Windows 7 sau mai nou) sau Mac OS X (de la 10.9)
Cablu conexiune USB
Conexiune la Internet (se recomandă DSL)
Rezoluția ecranului de cel puțin 1000x600 pixeli
Cel puțin 1 GB de spațiu liber pe hard disk
Cel puțin 2 GB memorie RAM

Dacă mai aveți întrebări despre TipToi® Manager, puteți găsi raspunsul la sectiunea de FAQS( Întrebări frecvente)  :

Întrebări generale despre tiptoi®
Întrebări despre TipToi® Manager
Întrebări tehnice
Întrebări referitoare la jocurile și cărțile tiptoi®
Întrebări referitoare la cărțile audio și melodiile tiptoi® 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Ioana,

Cartile in limba germana de la Ravensburger (folosite impreuna cu creionul TipToi) sunt foarte frumoase si cuprind multe cuvinte si cantecele.
Recomand!

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti Luni - Sambata 09:00 - 20:00

0734366099 contact@librarieperoti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!